VELOCHEF I EUROPA
- Lær å lage mat av Team SKY's egen Henrik Orre!
I denne boken finner du 80 oppskrifter og skildringer av 17 episke turer. Her reiser Henrik Orre til fire kjente
sykkeldestinasjoner i Europa, som også er kjent for sitt gode kjøkken. Med på reisen er
fotograf Patrik Engström og sykkeljournalist Henrik Alpers. På sin reise møter
de veiene, landskapet, de lokale og ikke minst matkulturen. Både proffer,
amatører og sykkelfans er med, og dette gjør boken like inspirerende for
sykling som for å lage mat. Dette er en bok som inneholder reisefortellinger,
rutebeskrivelser og kart, samt portretter av noen av de største navnene i sykkelsporten.
Underveis vil du møte både Geraint Thomas, Christian Meier og Elena Cecchini. Gjør deg klar for nydelig mat med gode historier på kjøpet.
Lokale råvarer basert på sesong
har vært en inspirasjon til alle oppskriftene. Du finner typiske vårretter fra
Mallorca og Girona, sommerretter fra Nice, og retter inspirert av det kalde
høstmørket i Lombardia. Boken er full av oppskrifter både for deg som skal
prestere på topp, og deg som bare vil ha noe godt til middag etter langturen.
Det er kun brukt naturlige råvarer, og det hele er satt sammen på en
ukomplisert måte. Helt i Vélochefs ånd. God tur og happy cooking!
Kjenner du ikke til Henrik Orre fra før av? Han er blant annet kokk for Team Sky og har vært med i TV2 sine Tour de France sendinger, han har vært kokk for sykkellandslaget og han har vunnet kokke-vm. Henrik er også en lidenskapelig syklist selv, og hans far var blant annet kaptein for OL laget i 1976. Henrik gav i 2015 ut boken Velochef - Mat for trening og konkuranse, som ble en braksuksess.
Spesifikasjoner:
- Utgitt: 1. April 2017
- Antall sider: 288
- Format: Innbundet
- ISBN: 978-82-93090-55-7