Få i deg et REAL(t) måltid når du er ute på sykkeltur!
Kebab på nordnorsk – sterk kylling og mye smak. Heftig smaksopplevelse for alle typer sykkelturer. Glutenfri.
Spesifikasjoner:
- Type: Middag
- Smak: Kebabgryte
- Ingredienser: Ris (39%), kebabkjøtt (kylling (82%), potetmel, salt, krydder) (13%), løk, paprika, tomatpuré, minimais, rømme (melk), purreløk (4,3%), rapsolje, maisstivelse, kjøttbuljong, sukker, hvitløk (0,3%), krydder, antioksidant (askorbinsyre).
- Allergener: Laktose, Melk
- Vekt: 156g
- Ferdig tilberedt: 500g
- Tilberedning: Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,6dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter
| PER 100g | PER PORSJON |
Energi (kj) | 1810 | 2498 |
Energi (Kcal) | 432 | 596 |
Fett (g) | 17 | 23 |
- Mettede fettsyrer | 4,4 | 6,1 |
Karbohydrater | 55 | 76 |
- Sukkerarter | 8,8 | 12,1 |
Kostfiber (g) | 5,5 | 7,6 |
Protein (g) | 12 | 17 |
Salt (g) | 2,8 | 3,9 |
Vann (%) | max 5% | |
Næringsinnhold