Få i deg et REAL(t) måltid når du er ute på sykkeltur!
Arktisk fiskegryte med gulrot og potet. Godt krydret rett med god smak av fisk. En tradisjonsrik middag. Gjør det enkelt å spise mer fisk.
Spesifikasjoner:
- Type: Middag
- Smak: Torsk i kremet karrisaus
- Ingredienser: Potet (33%), torsk (torsk 67%, potetmel, sitrusfiber, salt)
(25%), gulrot (13%), løk, fløte (melk) (6,6%), rapsolje, hvetemel, fiskebuljong (selleri), karri (sennep) (0,2%), krydder, antioksidant (askorbinsyre) - Allergener: Fisk, Gluten, Laktose, Melk, Selleri, Sennep
- Vekt: 113g
- Ferdig tilberedt: 500g
- Tilberedning: Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter
| PER 100g | PER PORSJON |
Energi (kj) | 2226 | 2137 |
Energi (Kcal) | 532 | 511 |
Fett (g) | 29,52 | 28,34 |
- Mettede fettsyrer | 6,3 | 6 |
Karbohydrater | 26,3 | 25,2 |
- Sukkerarter | 5 | 5 |
Kostfiber (g) | 7 | 7 |
Protein (g) | 23,3 | 22,4 |
Salt (g) | 4 | 4 |
Vann (%) | max 5% | |
Næringsinnhold