Måltidserstatning for aktive mennesker og idrettsutøvere som ønsker å redusere kroppens fettmengde samtidig som muskulatur opprettholdes eller økes. Pulveret har en lav glykemisk indeks (GI<16,5) som gir et stabilt blodsukker gjennom dagen som setter kroppen på maksimal fettforbrenning. Kroppen får tilført nok næring og forbrenner dermed fett uten å tære på muskulatur. Pulveret skap metthetsfølelse på grunn av høye nivåer av fiber og et stabilt blodsukker og er samtidig rik på naturlig fiber, proteiner, vitaminer, mineraler og sporstoffer.
Måltidserstatning er perfekt for deg som ønsker kontrollert vektnedgang samtidig som muskelmassen ivaretas.
Egenskaper:
-
Redusert fettprosent fører til redusert vekt
-
Kroppssammensetningen bedres ved at fett fjernes mens muskelmasse bevares
-
Kan gi økt energi og du føler deg mer opplagt og mer skarp og klar i hodet
-
Høyt innhold av fiber kan bedre fordøyelsen
-
Kan føre til redusert søthunger
Spesifikasjoner:
-
Smak: Vanilje
-
Innhold: 550 gram
-
Dosering: 55 gram/4 måleskjeer med 3 dl vann for normal kropp mellom 75 og 85 kg
- Næringsinnhold per 100 g: Energi: 384 kcal, Fett: 9,8 g (hvorav 2,5 g mettede fettsyrer), Karbohydrat: 31 g (hvorav 21 g sukker), Fiber: 12 g, Protein: 36 g, Salt 0,81 g
- Ingredienser: Fermentose* (inneholder melk og hvete) 50%, melkeproteiner 20%, isomaltulose** 15%, emulgator (soyalecitin, mono- and diglyserider fra fettsyrer), stabilisator (xanthan, guargummi), natriumsitrat, magnesiumsitrat, aroma, kaliumklorid, kalsiumsitrat, antiklumpemiddel (trikalsiumfosfat), søtningssto ff(sukralose), maltodekstrin, askorbinsyre, jernfumarat, DL-alfa tokoferyl acetat, nikotinamid, sinklaktat, retinyl, kalsium- D-pantotenat, kobberglukonat, kolekalsiferol, pyridoksin hydroklorid, riboflavin, thiamin mononitrat, pteroylmonoglutamisk syre, kaliumjodid, natriumselenit, fytomenadion, d-biotin, cyankobalamin.
*Fermentose er dobbel fermentert hvete fremstilt av fullkornhvete. I den første fermenteringsprosessen blir karbohydratene brutt ned. I den andre fermenteringen blir det tilsatt en spesiell yoghurt kultur fra skummet melk og melk før tørking.
**Isomaltulose er en kilde til glukose og fruktose.